Partnereink

Szakmai és anyagi támogatóink:

Telenor

A Telenor a Kórházsuli büszke főtámogatója, a kezdetektől partnere a KórházSuli fantasztikus kezdeményezésének. A Telenorban fontos törekvésünk, hogy az internet segítségével küzdjünk mindenféle egyenlőtlenség csökkentéséért. Ennek a törekvésnek köszönhetően született meg Hipersuli programunk, és ezért támogatjuk a KórházSulit is, amely az egészségi állapotuk miatt hátrányban lévő gyerekeknek segít a felzárkózásban.

A KórházSuli Programban nagy szerepe van a technológiának, a Telenor a KórházSuli rendszerét használó tanárok és diákok részére korlátlan Hipernet hozzáférést biztosít, hogy a mobiltechnológia adta lehetőségekkel az oktatás helyhez kötöttsége ne lehessen a tanítás és tanulás akadálya.

Nemcsak támogatjuk ezt a fontos kezdeményezést, hanem partnerként igyekszünk mindenben segíteni, együttműködésünkkel 2016-ban a CSR Hungary díj „Felelős együttműködés” kategóriáját is megnyertük. Mindezek mellett folyamatosan keressük azokat az új technológiai megoldásokat is, amivel a KórházSuliban végzett munkát könnyebbé, a tanítványok mindennapját színesebbé tehetjük.”

Támogató oldala

Richter Gedeon

Richter Gedeon Nyrt.  “Örömmel támogatunk minden olyan kezdeményezést, amely az egészségügy és az oktatás színvonalát és eredményességét növeli, különösen akkor, ha ez a két cél egyben teljesül és gyerekek életminősége javul.

Támogató oldala

Budlegal

Elkötelezettek vagyunk a hátrányos helyzetű vagy beteg gyermekek segítése iránt, és hisszük, hogy a KórházSuli kezdeményezése egy lelkes diákcsapat segítségével sokat segít abban, hogy csökkenjen a gyermekek elszigetelődése és iskolai lemaradása, ezzel is könnyítve gyógyulásukat és az iskolai újrakezdést.

Támogató oldala

Soulware

A KórházSuli-val kapcsolatba kerülve először csak a nemes céljaik hatottak meg – az elhivatott küldetés azonban összeforrt az alapítók okos és bájos személyével.

Támogató oldala

Onlearn

Azért támogatjuk a KórházSulit, mert hiszünk abban, hogy mindenkinek minden körülmény között jár a legjobb minőségű oktatás, amelyben lehetőségeinkhez mérten, a modern technológiák biztosításával támogatjuk a gyerekeket és az alapítványt.

Támogató oldala

Effektiv-Art Reklámügynökség

Rászoruló gyerekek támogatása, értük dolgozó, lelkes és elkötelezett csapat érvényesülésének elősegítése – egy újabb olyan projekt, amiért a reklámok mellett őszintén tudunk lelkesedni.

Támogató oldala

Zwack Unicum Nyrt.

Társaságunknál a karitatív tevékenység hagyománynak számít. Kiemelten fontosnak tartjuk támogatni a gyermekeket és az oktatást, a KórházSuliban pedig hatalmas potenciált látunk.

Támogató oldala

RICOH

Mindannyian szülők, gyerekek vagyunk és sajnos mindannyian megtapasztaltuk már, hogy betegen, elesetten milyen sokat számít egy-egy bíztató arc, egy mosoly. Számunkra fontos, hogy minden olyan kezdeményezést támogassunk, ahonnan a mosoly ered, különösen, ha gyermekekről van szó.

Támogató oldala

ROCHE

Örömmel támogatjuk a Kórházsuli Alapítványt, mely a beteg gyermekek fejlesztését tűzte ki célul. Meggyőződésünk, hogy a a gyógyulás folyamatában a betegek lelki és szellemi jólléte is  fontos szerepet játszik a legmodernebb gyógyszerek és diagnosztikai háttér mellett. 

Támogató oldala

Neuron Kft.

A Neuronban képviselt szemlélet fontos eleme, hogy segítsük az új generáció magas színvonalú képzését. A KórházSulin keresztül abban  segíthetünk, hogy az önhibájukon kívül a képzésből kimaradó gyerekek „ne veszítsék el a fonalat” – ne kerüljenek behozhatatlan hátrányba – és felnőve gondolkodó, hasznos tagjai legyenek a társadalomnak.

Támogató oldala

Kolibri Kiadó

Gyerek- és ifjúsági irodalmi könyvkiadóként különösen fontos számunkra a gyerekek testi-lelki egészsége, hiszen csak így élhetik azt a teljes életet, amelynek hasznos és élményt adó elemei lehetnek a könyvek. Igyekszünk olyan könyveket az olvasóink kezébe adni, amelyek a másik szeretetére és tiszteletére tanítanak, megmutatják, mennyire fontos, hogy segítsük egymást a bajban, és hogy együtt, összefogva, semmi sem lehetetlen. Olyan értékek ezek, amelyek a Kórházsuli programban a gyakorlatban valósulnak meg, így örömmel vettünk részt az Igazi karácsony című CD-s mesekönyv munkálataiban, és büszkén támogatjuk a kiadvány által a program céljait.

Támogató oldala

Magyar Posta Zrt.

A Magyar Posta elkötelezetten támogatja azokat a kezdeményezéseket és szervezeteket, amelyek a hátrányos helyzetű emberek – köztük gyermekek – társadalmi esélyegyenlőségének előmozdításával foglalkoznak.

Támogató oldala

Csodapont

A Kórházsuli programot Farkasházi Réka ajánlotta a figyelmünkbe, és rögtön tudtuk, hogy mi is örömmel segítjük őket. Az “Igazi karácsony” című könyv értékesítéséből származó bevétellel támogattuk a Kórházsulit. A leginkább az fogott meg bennünket, hogy ebben a programban mindenki ad és mindenki kap. Egy csodálatos “szeretet körforgás” ez, amibe a támogatandó gyerekek mellett bele lehet vonni önkéntes, segíteni vágyó középiskolásokat és egyetemistákat. A személyes találkozás alkalmával megérezhettük, mit jelent számukra a támogatás, mit kapnak azáltal, hogy ők is segítenek. A CsodaPont is valami ilyesmire jött létre. Segíteni, és közben tanulni, változni, fejlődni. Kívánom, hogy legyen még alkalmunk a Kórházsulit segíteni és kísérni ezen a csodás úton.

Támogató oldala

Együttműködő partnereink: