Tóthné Almássy Monika

a program igazgatója

15 évig dolgoztam kórházpedagógusként egy gyermek onkológiai osztályon. Az ott szerzett tapasztalataim láttatták meg velem a tartósan kórházban vagy otthon gyógyuló beteg gyerekek pedagógiai ellátásának hiányosságait. Programunk ennek az űrnek a betöltését szolgálja. Célunk, hogy a tőlünk segítséget kérő gyógyuló és a segítséget felajánló önkéntes fiatalok számára is olyan biztonságos környezetet teremtsünk, amelyben mindenki érzi a személyes törődést, a közös munka örömét és eredményét.

 

Beck Zsuzsa

A KórházSuli programról 2016 elején hallottam először, és rögtön elköteleződtem mellette. A Mensa HungarIQ-án belül Holczmann Anitával közösen megalapítottuk a KórházSulit támogató csoportot azzal a céllal, hogy szaktudásunkkal kapcsolódjunk be – az alapítvány igényei szerint – a programba. Nagy öröm számomra, hogy egyéni coaching folyamatokkal segíthetem a gyógyulásuk után eredeti környezetükbe, iskolájukba visszatérő fiatalokat, ezáltal megkönnyítve számukra az újbóli beilleszkedést, céljaik, jövőjük eltervezését.

 

Komáromi Tamás

Tanulás technológiai szakértő, szervezetfejlesztő, kalandor, aki mindig keresi az újat, a kihívásokat. A KórházSuli óriási élmény, megélni a középiskolások lelkesedését és kreativitását tananyagfejlesztés kapcsán, engem is inspirál és energiát ad. Örülök, hogy részese lehetek.

 

Udvari Jesszika

Több mint 10 éve vagyok ügyvéd és üzleti tanácsadó. Jogászként és magánszemélyként is elkötelezett támogatója vagyok a KórházSulinak. Jogászként abban segítek, hogy a KórházSuli biztonságos keretek között fejlődhessen és működhessen.
www.bud-legal.hu

 

Holczmann Anita

2016 óta örömmel támogatom a KórházSuli programot. Tanácsadóként segítem a szervezet fejlesztését és hatékony működtetését annak reményében, hogy a program minél eredményesebben fejlődhessen és ezáltal minél több fiatalt érhessen el. Részt vettem többek között az alapítvány munkáját segítő CRM rendszer bevezetésében, a Mensa HungarIQ-án belüli támogató csoport szervezésében, valamint tanácsadóként segítem a pénzügyi és szponzorációs keretrendszer kialakítását.