Partnereink

Szakmai és anyagi támogatóink:

Telenor Magyarország

A Telenor a Kórházsuli büszke főtámogatója, a kezdetektől partnere a KórházSuli fantasztikus kezdeményezésének. A Telenorban fontos törekvésünk, hogy az internet segítségével küzdjünk mindenféle egyenlőtlenség csökkentéséért. Ennek a törekvésnek köszönhetően született meg Hipersuli programunk, és ezért támogatjuk a KórházSulit is, amely az egészségi állapotuk miatt hátrányban lévő gyerekeknek segít a felzárkózásban.

A KórházSuli Programban nagy szerepe van a technológiának, a Telenor a KórházSuli rendszerét használó tanárok és diákok részére korlátlan Hipernet hozzáférést biztosít, hogy a mobiltechnológia adta lehetőségekkel az oktatás helyhez kötöttsége ne lehessen a tanítás és tanulás akadálya.

Nemcsak támogatjuk ezt a fontos kezdeményezést, hanem partnerként igyekszünk mindenben segíteni, együttműködésünkkel 2016-ban a CSR Hungary díj „Felelős együttműködés” kategóriáját is megnyertük. Mindezek mellett folyamatosan keressük azokat az új technológiai megoldásokat is, amivel a KórházSuliban végzett munkát könnyebbé, a tanítványok mindennapját színesebbé tehetjük.”

Támogató oldala

Richter Gedeon Nyrt.

Richter Gedeon Nyrt.  “Örömmel támogatunk minden olyan kezdeményezést, amely az egészségügy és az oktatás színvonalát és eredményességét növeli, különösen akkor, ha ez a két cél egyben teljesül és gyerekek életminősége javul.

Támogató oldala

Budlegal Ügyvédi Társulás

Elkötelezettek vagyunk a hátrányos helyzetű vagy beteg gyermekek segítése iránt, és hisszük, hogy a KórházSuli kezdeményezése egy lelkes diákcsapat segítségével sokat segít abban, hogy csökkenjen a gyermekek elszigetelődése és iskolai lemaradása, ezzel is könnyítve gyógyulásukat és az iskolai újrakezdést.

Támogató oldala

Soulware Zrt.

A KórházSuli-val kapcsolatba kerülve először csak a nemes céljaik hatottak meg – az elhivatott küldetés azonban összeforrt az alapítók okos és bájos személyével.

Támogató oldala

Onlearn-tech Kft.

Azért támogatjuk a KórházSulit, mert hiszünk abban, hogy mindenkinek minden körülmény között jár a legjobb minőségű oktatás, amelyben lehetőségeinkhez mérten, a modern technológiák biztosításával támogatjuk a gyerekeket és az alapítványt.

Támogató oldala

Effektiv-Art Reklámügynökség

Rászoruló gyerekek támogatása, értük dolgozó, lelkes és elkötelezett csapat érvényesülésének elősegítése – egy újabb olyan projekt, amiért a reklámok mellett őszintén tudunk lelkesedni.

Támogató oldala

Zwack Unicum Nyrt.

Társaságunknál a karitatív tevékenység hagyománynak számít. Kiemelten fontosnak tartjuk támogatni a gyermekeket és az oktatást, a KórházSuliban pedig hatalmas potenciált látunk.

Támogató oldala

RICOH Hungary

Mindannyian szülők, gyerekek vagyunk és sajnos mindannyian megtapasztaltuk már, hogy betegen, elesetten milyen sokat számít egy-egy bíztató arc, egy mosoly. Számunkra fontos, hogy minden olyan kezdeményezést támogassunk, ahonnan a mosoly ered, különösen, ha gyermekekről van szó.

Támogató oldala

ROCHE Magyarorszgá Kft.

Örömmel támogatjuk a Kórházsuli Alapítványt, mely a beteg gyermekek fejlesztését tűzte ki célul. Meggyőződésünk, hogy a a gyógyulás folyamatában a betegek lelki és szellemi jólléte is  fontos szerepet játszik a legmodernebb gyógyszerek és diagnosztikai háttér mellett. 

Támogató oldala

Neuron Kft.

A Neuronban képviselt szemlélet fontos eleme, hogy segítsük az új generáció magas színvonalú képzését. A KórházSulin keresztül abban  segíthetünk, hogy az önhibájukon kívül a képzésből kimaradó gyerekek „ne veszítsék el a fonalat” – ne kerüljenek behozhatatlan hátrányba – és felnőve gondolkodó, hasznos tagjai legyenek a társadalomnak.

Támogató oldala

Kolibri Kiadó

Gyerek- és ifjúsági irodalmi könyvkiadóként különösen fontos számunkra a gyerekek testi-lelki egészsége, hiszen csak így élhetik azt a teljes életet, amelynek hasznos és élményt adó elemei lehetnek a könyvek. Igyekszünk olyan könyveket az olvasóink kezébe adni, amelyek a másik szeretetére és tiszteletére tanítanak, megmutatják, mennyire fontos, hogy segítsük egymást a bajban, és hogy együtt, összefogva, semmi sem lehetetlen. Olyan értékek ezek, amelyek a Kórházsuli programban a gyakorlatban valósulnak meg, így örömmel vettünk részt az Igazi karácsony című CD-s mesekönyv munkálataiban, és büszkén támogatjuk a kiadvány által a program céljait.

Támogató oldala

Magyar Posta Zrt.

A Magyar Posta elkötelezetten támogatja azokat a kezdeményezéseket és szervezeteket, amelyek a hátrányos helyzetű emberek – köztük gyermekek – társadalmi esélyegyenlőségének előmozdításával foglalkoznak.

Támogató oldala

Csodapont

A Kórházsuli programot Farkasházi Réka ajánlotta a figyelmünkbe, és rögtön tudtuk, hogy mi is örömmel segítjük őket. Az “Igazi karácsony” című könyv értékesítéséből származó bevétellel támogattuk a Kórházsulit. A leginkább az fogott meg bennünket, hogy ebben a programban mindenki ad és mindenki kap. Egy csodálatos “szeretet körforgás” ez, amibe a támogatandó gyerekek mellett bele lehet vonni önkéntes, segíteni vágyó középiskolásokat és egyetemistákat. A személyes találkozás alkalmával megérezhettük, mit jelent számukra a támogatás, mit kapnak azáltal, hogy ők is segítenek. A CsodaPont is valami ilyesmire jött létre. Segíteni, és közben tanulni, változni, fejlődni. Kívánom, hogy legyen még alkalmunk a Kórházsulit segíteni és kísérni ezen a csodás úton.

Támogató oldala

Együttműködő partnereink: