Partnereink

Szakmai és anyagi támogatóink:

Telenor Magyarország – A KórházSuli fő támogatója

A Telenor a Kórházsuli büszke főtámogatója, a kezdetektől partnere a KórházSuli fantasztikus kezdeményezésének. A Telenorban fontos törekvésünk, hogy az internet segítségével küzdjünk mindenféle egyenlőtlenség csökkentéséért. Ennek a törekvésnek köszönhetően született meg Hipersuli programunk, és ezért támogatjuk a KórházSulit is, amely az egészségi állapotuk miatt hátrányban lévő gyerekeknek segít a felzárkózásban.

A KórházSuli Programban nagy szerepe van a technológiának, a Telenor a KórházSuli rendszerét használó tanárok és diákok részére korlátlan Hipernet hozzáférést biztosít, hogy a mobiltechnológia adta lehetőségekkel az oktatás helyhez kötöttsége ne lehessen a tanítás és tanulás akadálya.

Nemcsak támogatjuk ezt a fontos kezdeményezést, hanem partnerként igyekszünk mindenben segíteni, együttműködésünkkel 2016-ban a CSR Hungary díj „Felelős együttműködés” kategóriáját is megnyertük. Mindezek mellett folyamatosan keressük azokat az új technológiai megoldásokat is, amivel a KórházSuliban végzett munkát könnyebbé, a tanítványok mindennapját színesebbé tehetjük.”

Támogató oldala

Richter Gedeon Nyrt.

Richter Gedeon Nyrt.  “Örömmel támogatunk minden olyan kezdeményezést, amely az egészségügy és az oktatás színvonalát és eredményességét növeli, különösen akkor, ha ez a két cél egyben teljesül és gyerekek életminősége javul.

Támogató oldala

Budlegal Ügyvédi Társulás

Elkötelezettek vagyunk a hátrányos helyzetű vagy beteg gyermekek segítése iránt, és hisszük, hogy a KórházSuli kezdeményezése egy lelkes diákcsapat segítségével sokat segít abban, hogy csökkenjen a gyermekek elszigetelődése és iskolai lemaradása, ezzel is könnyítve gyógyulásukat és az iskolai újrakezdést.

Támogató oldala

ROCHE Magyarorszgá Kft.

Örömmel támogatjuk a Kórházsuli Alapítványt, mely a beteg gyermekek fejlesztését tűzte ki célul. Meggyőződésünk, hogy a a gyógyulás folyamatában a betegek lelki és szellemi jólléte is  fontos szerepet játszik a legmodernebb gyógyszerek és diagnosztikai háttér mellett. 

Támogató oldala

Soulware Zrt.

A KórházSuli-val kapcsolatba kerülve először csak a nemes céljaik hatottak meg – az elhivatott küldetés azonban összeforrt az alapítók okos és bájos személyével.

Támogató oldala

Demján Sándor Alapítvány

Támogató oldala

Klippe Learning Kft.

Azért támogatjuk a KórházSulit, mert hiszünk abban, hogy mindenkinek minden körülmény között jár a legjobb minőségű oktatás, amelyben lehetőségeinkhez mérten, a modern technológiák biztosításával támogatjuk a gyerekeket és az alapítványt.

Támogató oldala

Libra Csoport

Támogató oldala

UNION Biztosító

Támogató oldala

Magyar Posta Zrt.

A Magyar Posta elkötelezetten támogatja azokat a kezdeményezéseket és szervezeteket, amelyek a hátrányos helyzetű emberek – köztük gyermekek – társadalmi esélyegyenlőségének előmozdításával foglalkoznak.

Támogató oldala

Együttműködő partnereink: